Unes 400 gimnastes  prendran part a la iniciativa organitzada pel Club Rítmica Barcelona i el Club Escola Gimnàstica Castelldefels

El Club Rítmica Barcelona i el Club Escola Gimnàstica Castelldefels organitzaran el cap de setmana del 6 i 7 d’abril el primer trofeu “Ciutat de Castelldefels” de gimnàstica rítmica al Pavelló de Can Vinader.

D’entrada, el dissabte 6 d’abril, tindrà lloc de 9 a 18 hores la ronda classificatòria per al Campionat d’Espanya de gimnastes federades. L’endemà, el diumenge 7 d’abril es celebrarà el primer Torneig Ciutat de Castelldefels, de 9 a 17 hores, per a gimnastes de 5 fins a 16 anys (està prevista la participació d’entre 170 i 200 gimnastes).

La iniciativa s’emmarcarà dins del programa d’activitats previstes per commemorar la distinció de Castelldefels com a Ciutat Europea de l’Esport 2013 i la renovació de la ciutat com a destí de turisme esportiu. Aquest torneig intentarà promoure la gimnàstic rítmica i ser un punt de partida a l’hora de fer altres esdeveniments relacionats amb aquest esport

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here