Durant tot el mes es portaran a terme una cinquantena d’activitats relacionades amb la cultura i la lectura, en el marc de la celebració de Sant Jordi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]I[/dropcap]ndiscutiblement, Sant Jordi és la gran festa dels llibres i per això durant tot el mes s’han programat a Sant Joan Despí diferents propostes amb la cultura i els llibres com a protagonistes.

Una part del programa són presentacions de llibres, com ‘El Pacte’, de Pere Tobaruela, que s’ha presentat aquesta setmana,i ‘Sentir Vivo’, d’Anabel Pérez Pizarro i ‘Nunca te Rindas’, d’Alfredo Diez, que es presentaran les properes setmanes.

També es farà una tarda de converses amb l’escriptora Ana Briongos, autora d’obres com ‘Negro sobre Negro. Irán cuadernos de viaje’, així com  lectures d’homenatge a Mario Benedetti, lectures en veu alta de Salvador Espriu i Miquel Martí i Pol, amb motiu de l’Any Espriu i del 10è aniversari de la mort del poeta de l’Empordà, i la 5a edició de la ‘Nit de Contes’, on veïns i veïnes de la ciutat explicaran contes, poesies, relats…

L’oferta d’activitats programades vol potenciar especialment la participació de la ciutadania i per això es faran activitats de recomanació de llibres, escriptura de microrelats, lectura de contes, etc.

En el marc dels actes de celebració de Sant Jordi també es portarà a terme el Correfoc de Primavera, el dissabte 20 d’abril a la tarda, la ballada de sardanes a la plaça de l’Ermita amb l’actuació del Cor de la Flora el mateix dia de Sant Jordi, i les parades de llibres i roses en totes les places de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here