Els dos regidors de CiU a Castelldefels faran efectiva la seva renúncia abans del ple de dijous. La cap de llista Anna Maria Pérez i el regidor Albert Sáenz asseguren que la decisió és “irrevocable” i que els seus motius “no són personals”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a que fou cap de llista de CiU a Castelldefels, Anna Maria Pérez, i el regidor Albert Sáenz faran efectiva la seva renúncia del grup entre aquest dimecres a la tarda i dijous, abans de la celebració del ple municipal.

Els dos regidors passaran a ser no adscrits i deixaran també el govern municipal, del qual formaven part, junt amb tres regidors més des del 2011 juntament, amb el PP i el grup independent AVVIC.

Segons han avançat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN);  la decisió conjunta és “irrevocable” i no ha estat motivada per “motius personals”, com apuntava aquest dimarts el secretari d’Organització de la federació nacionalista, Josep Rull.

Tots dos explicaran els motius de la decisió, demà dimecres, en una roda de premsa.

La decisió, que va ser anunciada ahir, arriba després de diverses polèmiques. De fet, la que fou cap de llista de CiU a les eleccions municipals a Castelldefels el 2011, ja va renunciar als seus càrrecs dins l’equip de govern com a primera tinent d’alcalde, el passat mes de setembre. En aquella ocasió però, sí que va afirmar que els motius eren personals.

També uns mesos abans, cap a l’estiu, el seu company regidor, cinquè en les llistes electorals de federació nacionalista a Castelldefels, va ser cessat com a regidor d’hisenda per l’actual alcalde del municipi, Manuel Reyes(PP), per falta de confiança.

Malgrat la seva marxa, CiU continuarà amb tres regidors formant govern juntament amb el PP i AVVIC. Les tres formacions, a més, seguiran mantenint la majoria al Ple, amb 13 dels 25 regidors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here