La imatge es realitza a petició dels propis productors de cireres del Mercat de Pagès, i és l’avantsala de l’Exposició de Cireres que es celebrarà els propers 25 i 26 de maig a Sant Climent, on enguany s’ha apostat per la presencia a Internet i les noves tecnologies

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]a s’ultimen els detalls per a la finalització d’un grafit de grans dimensions que se situa a un dels murs de l’entrada a Sant Climent de Llobregat i que tindrà com a tema principal les cireres del municipi.

La proposta, destinada a donar la benvinguda als visitants, neix a iniciativa dels propis productors climentons d’aquest fruit aplegats al Mercat de Pagès.

El punt jove ha estat l’encarregat de coordinar la proposta amb la creació d’un taller.

En ell, els i les joves interessats a aprendre o millorar la seva tècnica en aquesta mostra d’expressió artística urbana, poden col·laborar en la creació del grafit amb la participació d’un graffiter experimentat.

L’exposició de cireres creix en espai i en presència a Internet

Tot a punt per a la celebració aquest cap de setmana de la trenta-setena edició de l’Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat. Els propers 25 i 26 de maig Sant Climent torna a celebrar un dels esdeveniments hortofructícules més destacats del Baix Llobregat com és la seva Exposició de Cireres en la seva trenta-setena edició.

Enguany, entre les principals novetats trobem l’increment de l’espai dedicat a la mostra i la voluntat que aquesta tingui una major presència i més visible a les xarxes socials. Pel que fa a la seva ubicació l’esdeveniment incorpora al seu recinte l’antiga escola bressol de Cal Marí. Allà, precisament, es podrà visitar una exposició amb material escolar històric.

A més de retre homenatge a les cireres que es produeixen al municipi, enguany l’ensenyament i la seva importància en la conciliació de la vida familiar i laboral entre la pagesia, tindran un paper destacat amb diferents activitats programades al respecte.

Més enllà dels seus espais físics, l’Exposició de Cireres també es planteja enguany un increment de la seva presència a les xarxes socials. Amb aquest motiu s’ha promogut al llarg de les darreres setmanes el hashtag #cireressantcliment destinat a que tots els veïns i visitants puguin informar i opinar sobre la mostra. De la mateixa manera també es convida a tots els climentons i climentones i a tots aquells que sentin afinitat amb l’exposició a que es descarreguin del web municipal i facin servir a les xarxes socials l’avatar dissenyat per a aquests dies.

A més de conèixer o degustar aquest fruït i veure les originals presentacions que es realitzen amb cireres, l’exposició també ofereix tota una sèrie d’activitats paral·leles que es duran a terme al llarg del cap de setmana. En total seran una vintena les propostes de caire cultural, lúdic i gastronòmic que completen el programa.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc dissabte 25 de maig, a les 12.30 h, amb la presència de Salvador Esteve i Figueres, president de la Diputació de Barcelona i del president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch i Moya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here