Aquest dissabte ja es van poder recollir  aquests elements de protesta contra les cues i per reclamar la Variant, a l’Espai d’Intercanvi i de Segona Mà de Vallirana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na de les primeres decisions de la Comissió de Treball per la Variant, des de la seva nova etapa amb la incorporació de la ciutadania, ha estat la recuperació de les bandes per posar als vehicles amb el lema: “PROU CUES N340!!! VARIANT VALLIRANA JA!”

Aquestes bandes están a disposició de tothom i es van poder recollir ja aquest dissabte a l’estand de l’Ajuntament que hi va haver al 1r Espai d’Intercanvi i de 2a mà que es va fer a la rambla de la Sobirania.

A partir d’avui, també es podran demanar les bandes a les dependències municipals.

Des de la reunió informativa del 13 d’abril, la nova Comissió de Treball per la Variant, formada ja per aquelles persones que s’hi van voler afegir, ha realitzat reunions de treball per plantejar les diferents accions reivindicatives per reclamar l’acabament de les obres de la variant de Vallirana.

El repartiment de les bandes és un dels primers actes amb la finalitat de recuperar l’esperit del Prou Cues.

Des de la Comissió es confia amb una màxima implicació de la ciutadania en un primer moment amb la col·locació de les bandes als vehicles i posteriorment amb les accions de protesta que s’organitzin.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here