L’alumnat de quart  curs de primària de les escoles de Sant Feliu va interpretar divendres passat, la cantata infantil Rosa Joana i les set magnifiques al Pavelló d’Esports Andrey Xepkin de la capital baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa activitat es va desenvolpar en el marc de l’Any Joana Raspall i va suposar l’estrena oficial de la cantata.

L’actuació va incloure la narració d’un text escrit que l’escriptor Miquel Desclot, gran coneixedor de l’obra de la Joana Raspall, ha fet a partir de poemes de l’autora.

Aquest text serveix de fil conductor de l’espectacle, on  els nens i nenes van canta plegats set poemes de la Joana Raspall dedicats a les flors i a la natura.

Els i les alumnes dels diferents centres educatius, han assajat les cançons durant el curs i aquest divendres van esdevenir els veritables protagonistes sobre l’escenari.

La música, que permet arrodonir i enllaçar els textos, va anar a càrrec de Josep Blay, professor de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu.

La cantata va ser organitzada per l’Escola Municipal de Música, amb la col·laboració de totes les escoles de Sant Feliu, els Voluntaris del Casal Municipal de la Gent Gran i el grup Dones amb Veu.

 

Foto titular: Extreta de la página web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here