Des del 24 de maig i fins diumenge 2 de juny, es pot gaudir de la Festa Major de Cornellà de Llobregat: el Corpus 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]nguany amb un programa equilibrat que prioritza l’essència d’una festa ciutadana per viure-la al carrer i per compartir-la.

A la programació destaquen les propostes emmarcades en el “Corpus en família” amb grups d’animació i tallers per als més petits a diferents espais, amb la Gimcana i la Festa de l’escuma, entre altres.

La música segueix protagonitzant les cites principals de la festa: aquest any, la plaça Catalunya rebrà la visita del grup Chambao (dissabte 1 de juny, 22 h) i de l’energia festiva de La Pegatina (diumenge 2, 19 h).

Tampoc no hi poden faltar les orquestres a la nit a les places dels diferents barris de la ciutat, per ballar i acompanyar-nos més enllà de la mitjanit.

El Parc Esportiu acull les propostes de música jove, i l’Envelat a l’Escola l’Areny, recupera les actuacions populars pròpies de les festes majors de tota la vida.

Cal recordar, així mateix, l’importantíssim paper de les entitats de la ciutat que organitzen propostes de cultura popular, de música, d’esport i de participació, fins a conformar un programa amb més de 100 activitats amb oportunitats de gaudir per a tothom.

Descarregat aquí el programa de mà

Consulta l’agenda del Corpus dia a dia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here