El seu servei es dirigeix tant a escoles com a institucions culturals i cobreix aquelles franges horàries que l’escola reglada no pot atendre. Gaudim ha nascut amb l’objectiu de donar suport educatiu a les  famílies, intentant conciliar la vida familiar amb la vida laboral, i amb el valor afegit de que les activitats es poden fer bilingües (anglès-català)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa empresa baixllobregatina, està formada per un equip de persones amb una àmplia formació, engrescades des de fa més de 25 anys amb el lleure, la cultura i l’ensenyament. Desenvolupen amb entusiasme una tasca complementària i necessària a l’ensenyament obligatori bàsic.

El seu àmbit principal d’actuació és la comarca del Baix Llobregat, malgrat no tanquen la porta a res.

Gaudim neix per donar suport educatiu a les  famílies, intentant conciliar la vida familiar amb la vida laboral, és per això que organitzen un campus d’estiu dins del recinte empresarial on treballen els pares o les mares. D’aquesta manera els infants fan el mateix horari que els seus pares i a  més es troben en un entorn proper, amb l’estalvi de temps, desplaçaments  i de terceres persones que això suposa.

Així doncs, Gaudim vol facilitar la vida familiar amb l’acoplament família-empresa. A més, el seu campus d’estiu per empreses és bilingüe, ja que consideren l’anglès un recurs educatiu fonamental pels infants.

Mitjançant l’elaboració de projectes que dissenyen a partir de les necessitats dels clients, Gaudim realitza la seva tasca professional. Fa realitat les propostes que se’ls presenten. A partir d’aquí, poden encarregar-se de la gestió integral dels projectes educatius o bé només d’algunes parts.

Desenvolupen projectes a partir de quatre pilars principals:

  • Tecnològic
  • Creatiu
  • Lingüístic
  • Ecològic i medi ambiental

El seu servei es dirigeix tant a escoles com a institucions culturals i cobreix aquelles franges horàries que l’escola reglada no pot atendre.

La llengua vehicular és el català, però consideren l’anglès una llengua de gran importància a l’actualitat i és per això que ofereixen el servei de monitoratge durant l’horari de menjador, en anglès, així com algunes de les activitats extraescolars.

A GAUDIM entenen el lleure com un complement fonamental en la formació dels infants i com una eina educativa que els ajuda a desenvolupar les diferents capacitats, sempre dins el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat i atenent la diversitat.

 

Contacte

659661746 / 677570600

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here