Demà, de 9 a 13.30 hores, a l’HOTEL FRONTAIRCONGRESS DE BARCELONA (Sant Boi de Llobregat), els empresaris del sector turístic comarcal tornaran a reunir-se per tal de celebrar la jornada anual de formació i networking  amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acte d’inauguració es durà a terme a les 9.30 hores, a càrrec de Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

La temàtica sobre la que girarà la trobada empresarial del sector d’enguany estarà dedicada a les estratègies d’identificació i captació de mercats potencials i com el sector s’hi pot avançar.

Els debats impartits per intermediaris experts i especialitzats dins del sector versaran sobre el turisme esportiu, familiar i de reunions.

Al llarg del matí es duran a terme ponències i debats sobre plans estratègics que repercuteixen directament al territori del Baix Llobregat en el sector turístic acompanyat de sessions de networking entre professionals.

 

Foto titular: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here