Es podran beneficiar aquelles empreses i comerços que realitzin contractes per un mínim de sis mesos

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]ins del marc de les diferents iniciatives que desenvolupa el consistori pallejanenc per a promoure l’ocupació al municipi i estimular l’economia local, aquests dies es presenta el projecte Pallejà Contracta.

La iniciativa està destinada a subvencionar amb 4.000 € a les empreses i comerços que contractin durant un període mínim de sis mesos una persona en situació d’atur empadronada a Pallejà. Les persones a contractar han d’estar inscrites al Servei Local d’Ocupació de Pallejà i a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG Sant Vicenç del Horts).

Les sol·licituds per a accedir a la subvenció es podran presentar fins el proper 10 d’octubre.

Properament es convocarà una sessió informativa per a aquelles empreses interessades a participar del projecte Pallejà Contracta però ja es pot sol·licitar informació al 93 663 15 40.

Les bases de la convocatòria i demés informació pot consultar-se al web www.pallejaempren.cat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here