El projecte comarcal “Baix Llobregat: Innova, crea i ocupa”, compta amb la participació de diversos ajuntaments baixllobregatins que ofereixen assessorament i suport a l’emprenedoria

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’objectiu d’aquest projecte és un augment significatiu i mesurable de la capacitació empresarial dels empresaris i empresàries al capdavant de les empreses de nova o recent creació del Baix Llobregat, fent més competitives aquelles iniciatives que vagin destinades als sectors tradicionals com són el comerç, la restauració i els serveis personals i per empreses, així com un programa específicament destinat a les iniciatives empresarials d’alt creixement.

El projecte té per objectiu coordinar i complementar amb noves activitats i accions les activitats destinades a la capacitació empresarial ofertes i disponibles des de 14 Ajuntaments de la comarca. Aquests ajuntaments són els que disposen de serveis més avançats en matèria d’assessorament empresarial, capacitació a les empreses del territori i serveis d’assessorament i suport a l’emprenedoria. I formen part de la xarxa Inicia de la Generalitat de Catalunya.

Hi participen els Ajuntaments de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, Molins de Rei, el Prat de Llobregat, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans; que treballaran estretament en xarxa, consensuant una oferta formativa conjunta de manera que per exemple, es puguin oferir formacions específiques que abans eren difícilment justificables.

També s’apostarà per la captura de les iniciatives empresarials de potencial alt creixement que neixen al territori.

Actuacions que contempla el projecte:

  • Difusió i promoció
  • Metodologia
  • Formació sectors tradicionals
  • Formació alt creixement
  • Tutories, acompanyament i mentoring
  • Xarxes de cooperació
  • Seminaris

Els cursos estan subvencionats pel SOC i pel Fons Social Euorpeu. Per a més informació es pot consultar el web http://empresa.elbaixllobregat.cat .

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here