La Mostra de CineBaix es celebrarà del 24 al 28 d’octubre, i vol promocionar i difondre el cinema àrab, mediterrani i del pròxim orient al Baix Llobregat a fi de donar a conèixer una altra mirada, des de dins i des de fora d’aquestes societats, sobre les seves pròpies problemàtiques i sobre el món actual. Avui es presenta La Mostra al CineBaix, amb la projecció del documental “Indignados” de Tony Gatlif, a les 19:45h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]I[/dropcap]ndignados és el testimoni del que passa actualment, i ens porta a una realitat densa i palpable d’una Europa revolucionada. Al cor de l’actualitat, al nucli dels moviments dels Indignats, descobrim, a través de la mirada i del viatge de Betty, una noia clandestina africana, els homes i dones que s’enfronten a un sistema per, simplement, poder viure.

Amb la projecció d’aquest documental de manera gratuïta, és com es presentarà avui “La Mostra de CineBaix, Mostra de Cinema sobre el Mon Àrab, Mediterrani i del Pròxim Orient”.

La Mostra de CineBaix vol ser una contribució a la difusió i a la promoció del cinema àrab, mediterrani i del pròxim orient al Baix Llobregat a fi de donar a conèixer una altra mirada, des de dins i des de fora d’aquestes societats, sobre les seves pròpies problemàtiques i sobre el món actual.

També vol ser un espai de trobada i d’intercanvi per afavorir la convivència entre pobles i cultures diferents i, alhora, una contribució a canviar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i mediterrani.

Dins de la VII edició de La Mostra, es projectaran 18 pel·lícules d’arreu del món: d’Afganistan, d’Iraq, d’Iran, de Palestina, d’Aràbia Saudita, d’Egipte, de Libia, de França i Bèlgica, d’Itàlia i Canadà i coproduccions amb Algèria, Qatar, Emirats Àrabs Units, Líban, Alemanya, Regne Unit, Israel, Holanda i EUA.

Aquí podeu consultar la programació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here