Es presentarà la campanya per part d’alguns dels col·lectius implicats i les properes mobilitzacions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s convoca una roda de premsa per presentar el Front Comú contra l’Outlet, conjunt de col·lectius que s’han unit per treballar plegats contra el projecte de construir un Outlet a l’antiga zona agrícola de Ca n’Alemany, a Viladecans.

Nombroses entitats de tota mena (més de 15 a dia d’avui), entre comerciants, entitats socials i ecologistes porten mesos treballant accions legals i reivindicatives contra la construcció d’un altre centre comercial del Baix Llobregat, en aquest cas, l’outlet de Viladecans.

S’ha treballat un manifest conjunt, que demana l’aturada del projecte, estudis de viabilitat i sostenibilitat ambiental, la vertadera activació del comerç i l’agricultura local, així com el respecte als últims espais oberts de la conurbació de Barcelona.

Així mateix s’estan treballant accions legals i un gran acte de protesta el dia 15 de desembre, que es detallarà a la roda de premsa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here