En motiu del dia  internacional de la discapacitat i fins el dia 16 de desembre, la Federació CordiBaix ha organitzat una subhasta solidària a favor del projecte d’inserció laboral “Bojos per la Feina”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’una subhasta benèfica que recaptarà fons per un projecte desenvolupat per la aquesta entitat per a fomentar la inserció laboral de persones amb trastorn mental.

Conviden a tothom que vulgui, a participar, fent ofertes pels productes i serveis que han donat empreses, comerços i persones artesanes.

És una subhasta totalment altruista, cap de les empreses, comerços o persones artesanes que han donat algun producte se’n porta cap benefici.

La intenció de Cordibaix és recaptar el màxim de diners possibles per tal de col∙laborar amb el desenvolupament i impuls del projecte.

La subhasta és a nivell estatal i les despeses de tramesa estan incloses en el preu pagat. Això és possible gràcies a la col∙laboració de l’empresa Envialia que els ha fet donació dels seus serveis per a la distribució dels productes.

Si voleu conèixer una mica més de l’entitat, el projecte “Bojos per la Feina” i sobre tot  col∙laborar amb alguna oferta pels productes o serveis, ho podreu fer al web de l’empresa  Takataka Pekes www.takatakapeques.com que l’ha posat de forma altruista per  tal  de  poder  fer  la subhasta,  a  través del seu web www.cordibaix.org i el seu Facebook  www.facebook.com/cordibaix.federacion

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here