El ghanès Paul Sie Kwasi va guanyar la prova dels 10 kilòmetres de la II Cursa Ciutat de Martorell que es va disputar aquest dissabte pels carrers de la población baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’atleta de l’Athletic Track Bikila Tarragona, que ja va guanyar l’any passat en la primera edició, ho va fer amb un temps de 33:27. David Cayero (Athletic Track Bikila Tarragona) va ser segon amb un temps de 35:03 seguit de Jordi Vilà (Club Triatló Eix Navàs), tercer, amb un temps de 35:54. El millor classificat resident a Martorell va ser Salvador Ramírez (CA Abrera), amb un temps de 38:26.

En categoria femenina, la victòria va ser per Yolanda Ruiz (Domingo Catalán), amb un temps de 40:56. El segon lloc va ser per Conxa Coca (CM Sígueme), amb un temps de 46:22 i, en tercer lloc, Laura Arce amb un temps de 50:01. La millor classificada resident a Martorell va ser Sonia Pérez, amb un temps de 52:31.

Guanyadors en la prova de 5km

Sergio García (Athetlic Track Bikila Tarragona) va ser el guanyador de la prova de 5 kilòmetres amb un temps de 16:59. Sergio López (CERR) va quedar segon amb un temps de 17:26 seguit de Jordi Cruxent (Athletic Track Bikila Tarragona), tercer, amb un temps de 17:31. El millor classificat resident a Martorell va ser Jordi Arce, amb un temps de 21:39.

En categoria femenina, Patri Amador (Athletic Track Bikila Tarragona) es va adjudicar la prova amb un temps de 21:05. En segon lloc va arribar Paula Pulido, amb un temps de 21:58 mentre que Maria Ángeles Ramírez va ser tercera amb un temps de 23:00. La millor classificada resident a Martorell va ser Mónica Pérez amb un temps de 29:30.

Els més de 150 atletes que van participar en la prova van córrer pels carrers a l’entorn del Complex Esportiu Torrent de Llops. A l’entrega de premis hi van assistir el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa; el regidor d’Esports, Albert Fernández i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat.

 

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here