Una cançó especial realitzada per l’Escola de Música Enric Granados i la coral de l’escola obrirà les portes de l’espai més màgic de la Torre de la Creu, des d’on l’astròleg Sadurní prepara l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Els infants podran visitar la casa de l’astròleg els dies 28 i 29 de desembre

Després de tot un any preparant-se, en Sadurní, l’astròleg que Ses Majestats els Reis d’Orient tenen destinat a Sant Joan Despí, tornarà a establir el seu mirador màgic a la Torre de la Creu. Com ja és costum, en Sardurní i els seus ajudants convidaran els nens i les nenes de la ciutat a mirar per la porta estelada per tal de descobrir un món ple de llum i màgia.

Dissabte 28 i diumenge 29 de desembre (de 18 a 20 hores) en Sardurní torna a ensenyar el seu laboratori, on rebrà els infants amb màgiques històries per anar preparant l’arribada dels Reis d´Orient. Però aquest any, a més, ens té preparada una sorpresa molt especial, ja que ens convidarà a descobrir més espais màgics de la Torre de la Creu.

La cançó d’en Sadurní

Els infants descobriran la carbonera, que amaga històries fantàstiques i que els visitants aniran descobrint a ritme de la cançó d’en Sadurní, que ha realitzat amb la col·laboració de l’Escola de Música Enric Granados de Sant Joan Despí i la coral de l’escola. Una cançó amb una tonada popular que ens acompanyarà també en altres activitats relacionades amb l’arribada de Ses Majestats. Podeu escoltar la cançó al web municipal www.sjdespi.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here