Avui dissabte 4 de gener, l’emissari reial Patge Shelín instal·larà el seu campament als jardins del Palau Falguera on hi haurà jocs, tallers, animació infantil, espectacles i moltes activitats adreçades especialment als infants. A més, també hi haurà la carpa del patge i les estafetes reials per tal que tots els nens i nenes puguin lliurar-li les cartes adreçades als Reis d’Orient

En el marc del campament se celebrarà un concurs de fanalets, obert a la participació de les famílies junt amb els seus fills i filles. La participació en el concurs és gratuïta i la finalitat és crear i decorar un fanalet amb tècnica lliure amb la màxima creativitat. Consulteu aquí les bases.

Totes les activitats i el muntatge del campament està organitzat per l’entitat Calaix de Sastre i el Departament de Cultura i està patrocinat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu.

Els nens i nenes que lliurin la carta de DeBotigues al Patge Shelín en el campament, participaran en el sorteig de sis vals regal de 100 €. La carta també es podrà lliurar als Reis Mags al final de la cavalcada del diumenge 5 de gener. Consulteu aquí les bases per participar en el concurs de DeBotigues ajuda als Reis Mags a fer realitat el teu somni! El sorteig per conèixer els guanyadors i guanyadores es farà en finalitzar la cavalcada a la plaça de la Vila.

El patge Shelín visita cada any les escoles de Sant Feliu per explicar-los el conte del Carbonet i repartir-los les cartes perquè els infants puguin escriure els seus desitjos a Ses Majestats d’Orient.

Els Reis d’Orient, guiats pel patge Shelín, arribaran a Sant Feliu demà 5 de gener

El diumenge 5 de gener, a les 18 h, els Reis Mags iniciaran des dels jardins del Palau Falguera la tradicional Cavalcada pels carrers de la ciutat.

El recorregut que faran Ses Majestats és el següent: Palau Falguera, Ramón y Cajal, Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Comte de Vilardaga, Clementina Arderiu, Marquès de Monistrol, Girona, Josep Ricart, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, Bertrand, Pi i Margall i plaça de la Vila.

La comitiva reial arribarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h, on serà rebuda per les autoritats de la ciutat. Ses Majestats els Reis d’Orient i l’alcalde pronunciaran un breu discurs des del balcó de l’Ajuntament adreçat a tota la ciutadania. Posteriorment, els reis recolliran les cartes dels nens i nenes des dels trons reials que s’hauran instal·lat a la plaça de la Vila.

Al llarg del recorregut de la Cavalcada es repartiran milers de caramels aptes per a celíacs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here