Ja es troben pràcticament enllestits tots els preparatius per a donar la benvinguda a ses majestats els Reis Mags demà diumenge 5 de gener

Enguany, a més, l’arribada a Collbató de Melcior, Gaspar i Baltasar creix tant en nombre de participants com en el de carrosses. En concret, des de l’organització a càrrec de la comissió de Reis, es treballa per tal de que siguin set les carrosses que desfilin en aquesta ocasió acompanyades d’un centenar de persones entre figurants, acompanyants, membres de protecció civil i de la guàrdia municipal, etc.

Pel que fa al seu recorregut la cavalcada arrencarà de les Coves del Salnitre i realitzarà una parada a l’ermita de La Salut. El recorregut pel casc antic s’ampliarà en aquesta ocasió amb el pas dels reis per la rambla Mansuet, en tots dos sentits. En finalitzar s’oferirà una xocolatada.

Pel que fa als pares i mares que vulguin que siguin els propis reis mags els que lliurin els seus regals, podran deixar-los al Casinet de 15 a 17 h el mateix dia 5 de gener.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here