Cornellà amb 86.687 habitants i Castellví de Rosanes amb 1.746, són respectivament els municipis més i menys poblats de la comarca

L’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha difós les xifres de població total declarades oficials pel govern de l’Estat a 1 de gener de 2013, fruit de la revisió del padró municipal.

Aquestes dades mostren com la comarca ha experimentat un augment de població del 0,2% en relació amb l’any 2012, que es tradueix en un augment de 1.845 persones, arribant a un total de 808.644 habitants.

Continua així la tendència a l’alça de la població de la comarca tot i que amb una intensitat inferior a la d’anys anteriors. De fet, el Baix Llobregat és la comarca de l’àmbit territorial metropolità que registra un major increment de la seva població, seguida pel Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

A la taula següent es poden veure les dades per a cadascun dels municipis, on Cornellà es destaca amb 86.687 habitants, fet que la situa com la ciutat més poblada del Baix Llobregat, malgrat haver perdut en el darrer any 771 habitants.

El municipi amb menys habitants de la comarca és Castellví de Rosanes, amb 1.746 habitants. També destaca el creixement de población de Sant Just Desvern, que guanya 985 habitants en un any, i que se situa com el municipi que més creix del Baix Llobregat.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here