El servei Cambradigital.com apropa les TIC a les pimes de la mà de grans empreses de referència del sector com ara Microsoft i Numintec. L’e-commerce s’obre a les pimes com a alternativa al comerç tradicional. La gestió i manteniment de webs d’empresa s’inclouen en el servei

La delegació de la Cambra de Comerç posa en marxa un nou servei destinat a les pimes de la comarca i que pretén facilitar l’accés a les TIC en les millors condicions possibles. Es tracta de Cambra Digital, smart business (www.cambradigital.com). Aquest nou servei posa un agent TIC al servei de l’empresa i està inclòs en l’oferta TIC del Club Cambra. D’aquesta manera, es dona més visibilitat a les petites i mitjanes empreses, mitjançant un millor ús de les xarxes socials i d’internet en el si de l’empresa, optimitzant les relacions amb els clients i ajudant les empreses a vendre a internet els seus serveis i productes (e-commerce).

Així mateix, Cambra Digital permet millorar la gestió de les empreses i, en particular, garantir-ne la seguretat a internet així com assegurar la seva protecció legal. Cambra Digital compta amb el suport de Numintec i Microsoft com a partners tecnològics així com de la plataforma social-buy.com, especialitzada en l’e-commerce a escala mundial.

La venta online requereix unes clàusules prèvies i posteriors al contracte que no poden ser ignorades o copiades. En aquest sentit, tant l’existència de la web d’empresa requereix un assessorament legal com fer un e-mailing massiu o gestionar Facebook, requereix saber què es pot fer i què no. En qualsevol cas, l’existència de la web d’empresa demana un assessorament legal que sovint, empreses petites i aïllades no poden tenir. Cambra Digital és la solució en aquests casos donat que els serveis proposats inclouen domini propi per l’empresa, atenció personalitzada en la confecció de la web i tot un ventall de solucions per afavorir una bona implantació de l’empresa online (des de l’alta als millors cercadors fins l’analítica del trànsit a la web).

Les empreses trobaran en Cambra Digital un seguit de solucions que les ajudaran a ser mes competitives. Avui en dia les solucions de negoci basades en tecnologies estan a l’abast de qualsevol tipus d’empresa, tothom pot accedir a serveis que els ajudaran tant a la millora de la gestió del seu negoci com a incrementar les xifres de vendes. Les empreses tenen molt clar el que volen aconseguir però en ocasions no tenen del tot clar què és el que necessiten per fer-ho, Per tal de donar suport a aquesta presa de decisió, la Cambra ha creat un servei d’assessorament amb l’objectiu d’orientar de forma imparcial a l’empresa i acompanyar-la si s’escau en la posada en marxa de la solució que més convingui.

Solucions de baix cost per a la internacionalització

Més d’un 30 % de la població mundial es usuari habitual d’internet, això representa 2.100 milions de consumidors potencials arreu del món. Cambra Digital ofereix solucions de baix cost que ajuden les empreses a explorar nous mercats internacionals. Aquestes solucions van des del posicionament online de la companyia en països concrets fins a solucions de comerç electrònic. Totes les situacions es treballen de forma individual amb cada empresa per atendre i tenir en compte les seves particularitats. A partir d’aquí s’elabora un pla d’acció i un seguiment del resultat.

La mobilitat a les pimes és un altre dels aspectes clau de millora de competitivitat, tant pel que fa a la mobilitat dels seus treballadors, com a l’accessibilitat del serveis de l’empresa en entorns mòbils. Cambra Digital ofereix nous canals de comunicació, sol·licitud d’informació, elaboració d’ofertes i venda de serveis per als seus clients. Sectors com ara el turisme, la restauració, el comerç i la logística són els que més estan creixent amb l’ús de la mobilitat.

Cambra Digital està orientat a les empreses del sector TIC, perquè puguin canalitzar la seva oferta de serveis a través d’aquesta plataforma de solucions de negoci on es troba una part important de la demanda d’aquest sector. L’objectiu n’és dinamitzar l’oferta a través de la demanda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here