L’ERO d’aquesta empresa filial de Comsa-Emte afecta els centres de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Fornells de la Selva, Girona i Tarragona

Barcelona (ACN).- L’empresa Emte Slu, filial de Comsa-Emte, ha presentat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afecta 190 treballadors a tot l’Estat, dels quals 123 en diversos centres de treball a Catalunya, segons va denunciar dijous la Federació d’Indústria del sindicat CCOO.

En concret, es tracta dels centres de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Fornells de la Selva, Girona i Tarragona.

En un comunicat, el sindicat assegura que hi ha “mesures alternatives que permetrien superar la situació plantejada per l’empresa”, que segons CCOO atribueix la decisió a raons “organitzatives i productives”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here