Mentre continuem veient la impunitat imperant sobre els que avui ens governen(administració i grans corporacions) amb pujades injustificades en la tarifa de l’aigua, repartiments escandalosos de dividends i casos de corrupció que afecten fins i tot òrgans judicials (tot plegat en un escenari de crisi on els talls d’aigua es compten per milers) des d’Aigua és Vida volem sumar esforços per dir prou i revertir la situació.

Per això estem impulsant un grup de treball a Barcelona i l’àrea metropolitana que canvïi el model de gestió de l’aigua que tenim, per fer-lo més just, solidari, sostenible i no mercantil.

Hem estat ja treballant en activitats i accions per dur a terme i ara necessitem tants braços i neurones com siguem capaços d’ajuntar.

Així doncs, ens trobarem el 20 de gener a les 18h al C/ Múrcia 24 baixos de Barcelona (metro Navas). Comptem amb tu i amb tothom a qui puguis difondre aquest missatge.

– En adjunt trobaràs on van a parar els diners de la tarifa de l’aigua que pagues cada 2 mesos (també en aquest enllaç).

– Més informació sobre l’escàndol de Barcelona aquí.

– Si no pots venir a aquesta reunió però vols formar part del grup de treball escriu-nos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here