Amb l’objectiu de treure al mercat habitatges desocupats, molts dels quals com a conseqüència d’execucions hipotecàries o desallotjaments

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament del Prat utilitzarà els mecanismes de la Llei catalana del dret a l’habitatge per obligar les entitats financeres que tenen pisos desocupats a què els posin a disposició de nous llogaters o bé que els cedeixin per formar part de la borsa de lloguer social de la ciutat, que és gestionada a través de l’empresa municipal Prat Espais.

Aquestes multes no tenen finalitat recaptatòria sinó que busquen obligar les entitats financeres a posar en el mercat uns habitatges que, com a conseqüència moltes vegades d’execucions hipotecàries o fins i tot de desallotjaments, estan buits en un moment de forta necessitat social d’habitatge.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here