El nou president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va mantenir el passat dijous 20 de març la seva primera reunió oficial amb l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda. A la reunió van ser presents el directiu del Àrea Econòmica i responsable de Patrimoni del FC Barcelona, Jordi Moix, i la presidenta de l’Àrea de Serveis generals i ordenació del territori de l’Ajuntament, Belén García

En un ambient distendit, els participants a la reunió van fer un repàs a les actuacions a realitzar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, donant continuïtat a les converses dutes a terme amb l’anterior president del club blaugrana, Sandro Rosell.

L’alcalde, Antoni Poveda, va aprofitar l’avinentesa per explicar als representants del Barça alguns aspectes de la ciutat i els va obsequiar amb uns gerros inspirats en l’obra de Josep Maria Jujol.

La Ciutat Esportiva ampliarà en un 20% la seva superficie

L’entitat blaugrana va adquirir recentment una finca adjunta a l’actual Ciutat Esportiva, que pertanyia al Tennis El Forn, de gairebé 27.000 metres quadrats, amb un cost de 8,2 milions d’euros.

Aquesta inversió permetrà augmentar en un 20% la superfície de l’actual instal·lació del Barça a la ciutat, que compta amb 129.308 m². El Club impulsarà un projecte per reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva, tot preveient la construcció d’un nou Miniestadi més ajustat a les necessitats de l’entitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here