L’entitat supramunicipal ha signat un conveni de gestió per a la informació geogràfica local amb els municipis baixllobregatins de Vallirana i Cervelló. El conveni, signat en el marc del catàleg de serveis de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015, dóna dret als ajuntaments a disposar gratuïtament de cartografia produïda per diferents administracions relacionada amb el seu territor,i així com a gestionar l’accés a les dades i la seva disponibilitat

D’acord amb aquest conveni, els ajuntaments disposen de connexió gratuïta al Sistema d’Informació Territorial Municipal(SITMUN), una eina en l’entorn web que permet  el manteniment d’informacions geogràfiques, entre les quals hi ha la guia de carrers, l’inventari de serveis i equipaments o la gestió de llicències d’obres, informacions de competència municipal.

El conveni també permet descarregar la informació geogràfica en diversos formats i sistemes de coordenades d’acord amb la normativa d’informació geogràfica. Així mateix, es dóna accés al geoportal IDE Local com a punt d’entrada a la informació geogràfica i recursos que poden ser integrats als webs.

Els destinataris d’aquest recurs són els municipis de fins a 75.000 habitants, així com mancomunitats, consorcis locals i entitats municipals descentralitzades (EMD). Actualment, un total de 276 ens locals disposen d’aquest recurs, entre els quals 262 són ajuntaments, vuit consells comarcals, quatre consorcis i una EMDt, amb 1.227 usuaris.

1 COMENTARI

  1. Todas las personas de Cervelló, que no son del partido gobernante,yevamos mas de 10 años pidiendo las cuentas al consistorio,y no hay respuesta,no hacen el instituto tan necesario,pero se gastan el dinero en arreglar el Ayuntamiento y poner un ascensor en el ateneo,completamente IN necesario,No limpian las aceras que son intransitables,No limpian las zonas verdes ,No obligan alos parcelistas que limpien sus parcelas inundando las aceras que son de todos,y en su mayoría están llenas de zarzas,EL micro bus no cubre la 1º fase de can paulet donde hay mas de 100 familias ,No contestan a las INSTANCIAS y si lo hacen pasan mas de tres meses HACE mas de un año que se rompió un espejo en una curva muy peligrosa en la c/ Camarasa nº 1 y no lo sustitullen,y no quiero seguir porque ,ESTE CONSISTORIO NO ESTA PARA EL PUEBLO DE CERVELLÖ SOLO ESTA PARA COBRAR IMPUESTOS Y LLENAR SUS ARCAS:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here