El diumenge 27 d’abril se celebra la gran festa popular al Parc de Can Mercader en el marc de Sant Jordi

L’Ajuntament de Cornellà ha aprovat una moció per sol·licitar a la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona els suports necessaris per a la celebració de la programació de la Jordiada 2014, en el darrer ple municipal celebrat fa uns dies. Tots els grups representats al ple van recolzar la moció, en què es posa de manifest que l’aportació econòmica d’aquestes institucions s’ha reduït de forma molt acusada des de l’inici de la crisi, i tot i els ajustos que els organitzadors han fet a la programació, la situació és especialment greu en els darrers dos anys.

La Jordiada té l’objectiu de difondre la cultura popular i tradicional catalana a la nostra ciutat, sempre al voltant de la diada de Sant Jordi, i l’organitza de manera altruista la Comissió Jordiada, formada per 24 entitats i amb la col·laboració d’una dotzena d’entitats, comerços i institucions.

La programació de la Jordiada 2014 ja està perfilada i les principals activitats tenen lloc del 22 al 27 d’abril, dia en què se celebra la gran festa popular al Parc de Can Mercader. Des de les 11 del matí, els milers d’assistents podran gaudir del trenet, rocòdrom, puntes de coixí, sardanes, corals, castellers, una mongetada popular, etc

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here