Després de les visites d’Ernest Urtasun (ICV-EUiA) i Elena Valenciano (PSOE), va ser el torn del ja eurodiputat popular Santi Fisas, que va visitar Gavà en el marc de la celebració de les Falles de la localitat baixllobregatina, fa una setmana. Ara, ja s’ha desvetllat que el fins ara ministre d’Agricultura Miguel Arias Cañete, serà el cap de llista del Partit Popular, així com que Fisas serà el número 12 de la candidatura, i el primer nom del PPC

El Comitè Electoral del PP va aprovar dijous les llistes de la seva candidatura als comicis europeus del 25 de maig i va confirmar  el nom de Santiago Fisas com a primer representant del PPC a aquesta candidatura.

Fisas (Barcelona, 1948) opta a repetir com a eurodiputat, càrrec que ocupa des del 2009, quan va abandonar la conselleria de Cultura de la Comunitat de Madrid per inscriure’s a les llistes europees del PP.

Ocuparà el lloc número 12 de l’equip electoral encapçalat pel fins ara ministre d’Agricultura Miguel Arias Cañete i el vicesecretari d’Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons.

El ja candidat del PPC, doncs, va ser dissabte dia 7 a Gavà, fent precampanya  i aprofitant l’ocasió per veure les falles. Els regidors del grup municipal del PPC i integrants de la Casa València van acompanyar-lo en la seva estada, que va coincidir amb la divertida globotà que aquest any s’estrenava dins el programa d’actes festius de l’entitat regional.

Fisas va explicar que “tot i haver estar aquí en moltes ocasions mai abans havia tingut l’ocasió de veure les falles, que són singulars i úniques a Catalunya, i que realment resulten impressionats. És un goig i una meravella, i espero venir més sovint, perquè val la pena”.

El president de la Casa de València i regidor del grup municipal del PPC a Gavà, Sergi Engli, va explicar que “la falla, enguany, ha volgut criticar els tòpics d’Espanya amb l’element implícit de la concòrdia existent entre les diferents cultures existents en aquest país, cercant, en tot moment, la unitat, perquè, al cap i a la fi, sempre hem estat junts, sempre ens ha anat bé així i continuarem així”.

 

Foto titular: http://www.elbruguers.cat/

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here