El número dos de C’s per als comicis a l’Eurocambra assegura a Sant Feliu que “els catalans no necessitem ‘guanyar-nos Europa’: els catalans ja estem a Europa”

“Ciutadans vol anar a Europa perquè el nacionalisme no torni a destrossar el continent”. Així ho ha dit el número dos de la llista de Ciutadans (C’s) per a les eleccions europees, Juan Carlos Girauta. En l’acte de presentació de la candidatura a les eleccions europees que s’ha celebrat aquest dimarts a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu, Girauta ha recordat que la Unió Europea “es va crear amb l’objectiu d’establir un marc que assegurés la igualtat de drets entre tots els europeus”.

En un acte al que han acudit membres de l’Executiva de Ciutadans, el candidat a l’Eurocambra ha volgut recordar a Artur Mas, en al·lusió al lema de campanya dels convergents, que “els catalans no necessitem ‘guanyar-nos Europa’, ja que els catalans ja estem en ella”.

“No fa falta cap revolució del sistema, sinó que el que es necessita és regenerar el sistema des de la llei, utilitzant les eines que ens brinda l’Estat de Dret” ha declarat el candidat de C’s, i ha manifestat que “davant la pregunta d’alguns partits ‘d’on som’, Ciutadans respon: cap a on anem, i és cap a la regeneració d’Europa”.

Després d’exposar-se un vídeo en el que C’s demana als electors que es jubili a Rajoy, Rubalcaba i Rajoy per les seves polítiques de retallades i corrupció, el secretari general i portaveu de C’s, Matías Alonso, ha assegurat que “Europa és el futur” i ha reconegut que, encara que cal millorar-la, “el camí no és la divisió ni la ruptura, sinó una Europa unida que camini cap als futurs Estats Units d’Europa”.

Alonso ha manifestat que “no es necessita un nou país perquè ja tenim un: Espanya”. “Una Espanya que Ciutadans va a seguir defensant com la millor via per estar dins d’Europa”, ha sentenciat el portaveu de C’s.

Després de presentar l’espot de campanya de C’s titulat “Un projecte comú” i en el qual es pot veure l’esperança de tres generacions per canviar les coses i il·lusionats per votar el 25 de maig per reformar Espanya i Europa, la delegada territorial de C’s en el Baix Llobegat, Francesca Benito ha anunciat que “C’s vol portar la veu dels ciutadans a les institucions europees” i ha insistit que “el 25 de maig suposa una cita molt important en la qual els ciutadans han d’anar a votar, i transmetre així a Europa un missatge de regeneració”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here