La 23a edició inclou un nou recorregut, així com l’avançament de l’horari de sortida passant de les 21.30 hores a les 20.30 hores

El dissabte 26 de juliol tindrà lloc la XXIII Caminada nocturna 2014, organitzada pel Club Excursionista Sant Vicenç (CESV) amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Les inscripcions a la Caminada es poden realitzar des del dilluns 21 al divendres 25 de juliol de manera presencial a la seu del CESV (c. Rafael de Casanovas, 45, 1r – Societat La Vicentina), o per transferència bancària. En aquest cas, s’haurà d’indicar el nom i cognoms del participants i enviar un correu electrònic amb el comprovant a cesv.muntanya@gmail.com.

La sortida de la XXIII Caminada nocturna es realitzarà a les 20.30 h des de la Plaça de la Vila i tindrà enguany un nou recorregut que serà de recorregut de 11,727 km. Els participants passaran carrer Ribot, pista polivalent Francesc Macià, carrer de Torras i Bages, carrer de la Font de Sant Josep, Parc Central Pi Gros, Puig Castellar, l’ermita del Remei, quatre carreteres, la torre elèctrica, l’encreuament del camí de Can Costa al Remei, carrer Tremp, Font del Llargarut, Parc Central Pi Gros, i fins arribar novament a la seu del CESV.

Les inscripcions a l’activitat tenen un preu de 10 euros (8 euros per els socis del CESV) i inclouen entrepà, vi, aigua i la samarreta amb el disseny de l’edició d’enguany de la Caminada nocturna

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here