Sandra Corcuera va assolir la medalla d’or en les proves de 5.000 metres llisos, 3.000 metres llisos i del relleu 4×400 metres llisos. A més, també va ser sotscampiona en la prova de 1.500 metres llisos així com el rècord català i estatal de 1.500 metres llisos i 3.000 metres llisos

El campionat que es realitza biennalment té la particularitat de que les proves es realitzen corrent d’esquena i requereix d’un entrenament específic per competir amb garanties.

El “VIRR RetrorunningWorld Championship” es va disputar a la Val d’Aosta (Itàlia) amb la participació d’atletes de tres continents (Europa, Amèrica i Àsia), i va comptar amb la participació dels millors de l’especialitat.

Corcuera va participar representant Catalunya degut a que la Federació Internacional de Retrorunning reconeix a Catalunya com a selecció. La selecció catalana va assolir la tercera posició en el medaller final de la competició.

El proper mundial es celebrarà l’any 2016 a Alemanya. Corcuera hi anirà amb l’objectiu de millorar els resultats participant a les proves de mitja marató i 10.000 metres llisos.

 

Font: Ajuntament Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here