Al voltant de 500 persones, majoritàriament dones, van participar el dissabte 18 d’octubre en la caminada popular celebrada a Sant Feliu amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama

La marxa, que va sortir de la plaça de la Vila de la localitat baixllobregatina a les 10.30 h del matí, va recórrer la llera del riu Llobregat durant uns 5 quilòmetres fins als aiguamolls de Molins de Rei, per tornar novament al punt de trobada.

Prèviament a l’inici de la marxa, la regidora de dones, Conxita Fernández, va adreçar unes paraules des de la porta de l’Ajuntament a totes les persones participants, agraint la seva implicació en la causa.

Durant el matí el Consell de la Dona va vendre més de 400 bosses solidàries de color rosa a les persones participants. Els beneficis recollits es destinaran a la recerca i investigació del càncer.

Sant Feliu es va adherir per primer cop l’any passat a la commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama amb una caminada popular amb l’objectiu de sensibilitzar la població vers aquesta malaltia, solidaritzar-se amb les dones que la pateixen i alhora fer pedagogia per promocionar estils de vida saludables.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here