El president de la Generalitat, Artur Mas, va assegurar dissabte que “l’esperit de construcció ha de marcar la voluntat del país de cara al futur” i va fer una crida a anar endavant amb “esperit d’arrels profundes, fortalesa i resistència”

Des de Begues, on va inaugurar el nou Centre Cívic el Roure, es va mostrar convençut que “necessitem voluntat ferma per saber cap a on volem anar, quin rumb volem portar i perquè hi volem anar” i va afirmar que “el país necessita resistir si té bones arrels i necessita construir si té bona voluntat”.

Durant la seva intervenció, Mas va fer una crida a “anar endavant malgrat les dificultats” i es va mostrar convençut que “si gairebé totes les institucions del nostre país estan al costat, si la gent ho vol i ho vol de manera molt majoritària i, a més a més hi ha consens polític, la fortalesa és molt gran i la voluntat es pot complir”.

El cap de l’Executiu va aprofitar per reclamar “un consens polític fort i ben cohesionat” i tot i que va admetre que “no és fàcil, ja ho sabem i, fins i tot, ho veiem”, va afirmar que “fins i tot les coses difícils poden acabar bé”.

El nou equipament inaugurat pel president acollirà les activitats culturals i associatives, a més d’espais com el nou Punt Jove o un Espai per a la Gent Gran. A més, també disposa del nou teatre Goula, que amb una capacitat per a 350 persones està equipat per acollir-hi obres de format mitjà i projeccions de cinema. D’altra banda, al mateix complex hi funciona des del passat mes de juliol la biblioteca La Ginesta. Així, el nou centre pretén convertir-se en el nou espai sociocultural de referència del municipi.

Pel president, el nou complex inaugurat és “un centre de trobada, civisme, de diàleg, d’entesa, d’irradicació de cultura i un centre d’actituds positives”, valors que va considerar són necessaris que “impregnin al nostre país”.

El cap de l’Executiu, que es va mostrar convençut que “quan es té ambició, les coses grans poden sortir bé” va visitar les noves instal·lacions, acompanyat de la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, i de l’alcaldessa del municipi, Mercè Esteve. Prèviament, el president ha fet una breu visita a l’Ajuntament de Begues per signar el Llibre d’Honor.  El delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, també hi va ser present.

Font: Presidència

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here