L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, considera “curiós” que el PSC hagi votat la seva reprovació “quan tenen un exalcalde imputat per corrupció urbanística i no l’han reprovar”. Per la seva banda, ahir L’alcaldessa de Madrid va dir desde Barcelona, que a Catalunya “es falsifica la història” i es viu “una societat d’hivernacle, fosca, tancada i on l’exclusió es la norma” i va donar “l’enhorabona” a Manuel Reyes per “ser reprovat per lluitar perquè es parli l’espanyol a Castelldefels”

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va intervenir ahir en la jornada del PP sobre estabilitat i bon govern que el partit va celebrar a Barcelona, i va aprofitar per agrair les mostres de suport del PP espanyol després d’haver estat reprovat al seu ajuntament per “mentir” al programa Salvados.

Segons Reyes, el ple municipal l’ha reprovat “simplement per defensar la llibertat” i que els pares puguin “escollir si volen escolaritzar als seus fills en català o en castellà”.

A més, Reyes va retreure al PSC local que hagi donat suport a la reprovació mentre “tenen un exalcalde imputat per corrupció urbanística i no l’han reprovar mai”.

El suport de la direcció del PP

L’alcaldessa de Madrid, la popular Ana Botella, va participar també ahir a aquestes jornades que el PP celebra a Barcelona sobre estabilitat i bon govern.

En aquest marc, Botella va començar la seva intervenció enviant una “salutació especial” a l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, per haver “estat reprovat” a l’ajuntament “per lluitar perquè es parli l’espanyol”, en referència a la moció d’ICV-EUiA aprovada per retreure que “mentís” al programa Salvados, dient que s’obliga als nens i nenes de la localitat, a parlar català a l’escola.

“Enhorabona”, li va dir Botella, entre els aplaudiments dels assistents.

A més, l’alcaldessa va voler aprofitar també per dir que a Catalunya “es falsifica la història” i es viu “una societat d’hivernacle, fosca, tancada i on l’exclusió es la norma”.

 

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here