Jordi Ceballos, tècnic del Cornellà, va destacar la imatge que van deixar els seus jugadors en el Santiago Bernabéu, malgrat ser golejats 5-0 pel Reial Madrid, estenent la seva “filosofia” i volent sempre tenir la pilota

(EFE).- “Som esportistes i te’n vas amb un 5-0 que fa mal, però ens en anem del Bernabéu amb la sensació d’haver gaudit molt els dos partits. L’equip malgrat anar-se’n golejat ha donat una bona imatge , ha volgut tenir la pilota i estendre la nostra filosofia, però el Reial Madrid és letal i té una efectivitat molt alta, per això és el millor equip del món”, va assegurar a la sala de premsa.

El tècnic va animar al seu jugador Boniquet, que va xutar fora un penal que hauria avançat al Cornellà en el marcador. “Falla el que xuta, ell ha tingut valor d’agafar pilota i voler marcar gol. Se’n va anar a dalt. L’animo i segur que si el dissabte tenim un penal el marca”.

Finalment va treure importància a la golejada, destacant el que aporta per a la seva plantilla haver jugat al Bernabéu. “Els jugadors estan bé, intercanviant samarretes. Per a nosaltres això era un premi, hem passat tres eliminatòries per arribar aquí. Ens hagués agradat guanyar i passar l’eliminatòria però som conscients que juguem contra el Reial Madrid i que a doble partit és gairebé impossible guanyar-lo, no només per a nosaltres si no per a qualsevol rival a Europa”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here