La pilot de Corbera diu sentir-se “molt contenta” amb la posició aconseguida, que l’apropa al seu objectiu de entre en els 15 primers llocs de la classificació, en un any en el que diu que està “més preparada que mai”

(EFE).- La pilot baixllobregatina de motos Laia Sanz (Honda HRC) va debutar aquest diumenge al Dakar 2015 amb el lloc 17, a gairebé cinc minuts del guanyador, el britànic Sam Sunderland, i amb la sensació d’haver obtingut “un bon resultat”.

“Esperava millorar, però no acabar la 17ª. Estic molt contenta perquè és un molt bon resultat, principalment perquè demà tindré una posició de sortida millor que la d’avui, cosa que serà fonamental en una etapa especialment llarga i ràpida”, va comentar Laia Sanz.

La pilot de Corbera s’ha sentit a gust, malgrat no haver pogut córrer al cent per cent pel tràfic en pista: “Ha estat una especial molt ràpida i poc representativa. Els primers 130 quilòmetres he anat darrere de la pols d’un altre pilot. A la velocitat que anàvem, no hi havia visibilitat suficient per poder avançar-lo, així que he hagut de ser pacient”.

Sanz es proposa classificar-se entre els 15 millors a la general definitiva del Dakar, superant el setzè lloc assolit l’any 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here