Han evacuat a dues persones per inhalació de fum en un incendi d’un pis a Sant Andreu de la Barca i hi ha hagut deu intoxicats per fum en un incendi a l’entrada d’un bloc a Cornellà

Cornellà

Deu persones han quedat intoxicades lleument per fum en un incendi a l’entrada d’un edifici aquest diumenge a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc s’ha produït cap a dos quarts de set del vespre a l’entrada d’un bloc de cinc plantes situat al carrer Bugamvilla, número 3. S’han cremat el quadre elèctric i el fum ha obligat a confinar els veïns.

El SEM ha atès deu persones afectades per inhalació de fum lleu, de les quals vuit han estat traslladades a l’Hospital Moisès Broggi i dues més a l’Hospital de Bellvitge.

Fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més dels efectius del SEM.

Sant Andreu de la Barca

Dues persones han quedat intoxicades lleument per inhalació de fum a causa d’un incendi en un pis aquest diumenge a la nit a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc s’ha produït al voltant de tres quarts d’onze de la nit en un pis del carrer Rector Joanico, número 64. Les flames han cremat la campana extractora de la cuina.

Una dona i el seu fill de 13 anys han resultat ferits lleus per inhalació de fum i han estat traslladats a l’Hospital Moisès Broggi.

 

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here