Raquel Sánchez: “El més fàcil seria plantejar el cessament d’aquesta persona, però penso que estaria cometent una injusticia”

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez va tornar a reiterar ahir la seva confiança i la de l’equip de govern municipal, integrat pel partit socialista i la coalició ICV-EUiA, en el cap de la Policia Municipal, Víctor Gibanel. “Vull reiterar el comunicat i les manifestacions que el passat dilluns ja vaig fer públiques. Víctor Gibanel continua tenint la confiança de l’alcaldia i del govern de la ciutat. Crec fermament en les seves paraules quan ha declarat que no va tenir cap intervenció ni abans ni després ni durant els fets del 4 de febrer de 2006”, va manifestar l’alcaldessa poc després de la compareixença davant els mitjans de comunicació de Víctor Gibanel, que va desmentir les informacions sobre la seva participació arran de l’emissió del documental “Ciutat Morta” a Canal 33.

“El més fàcil ara seria plantejar el cessament d’aquesta persona. Si prengués aquesta decisió estaria comentent una injustícia” va assegurar Sánchez, qui va dir que “per la meva formació com advocada sóc una ferma defensora de la justícia, crec en la justícia, en les llibertats, defenso les pressumpcions d’inocència i també el dret que tenen les persones a defensar-se, i en aquest sentit el que no vull fer és contribuir a cometre una altra injustícia”.

Davant dels mitjans va manifestar també que un cop vist el documental considera que davant els dubtes l’administració de justícia hauria de valorar la possibilitat de reobrir el cas, en cas que hi hagi indicis o proves per aclarir definitivament els fets.

Igualment va acusar a formacions polítiques locals com ERC d’utilitzar el cas per treure’n rèdit electoral: “Ens apropem a les eleccions municipals i hi ha formacions polítiques locals que potser aprofiten això per treure un rèdit polític. Però,  per davant del rèdit polític, per a mi primer hi ha els principis de la justícia, la coherència i la defensa de la llibertat”.

L’alcaldessa va fer especial esment a ERC de Gavà dient: “m’hauria agradat que es qüestionés la intervenció d’ERC, que estava governat  a Barcelona quan va ocórrer els fets”.

Sánchez també va assegurar que Víctor Gibanel li “va traslladar que no volia fer mal a la imatge de la ciutat”.

 

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here