Entre aquest divendres 23 de gener fins a l’1 de febrer tindran lloc una vintena d’activitats dins la Festa Major de Sant Pau 2015

La Coordinadora Cultural juntament amb la regidoria de Cultura han preparat aquest programa que inclou, actes tradicionals a Torrelles com el Concurs d’Estelladors, la Baixada de Carretons o la Caminada Popular.

La Festa Major de Sant Pau és la festa més tradicional del municipi, iniciada antigament en honor a la conversió de Sant Pau (25 de gener).

S’inicia avui 23 de gener, a les 20h, amb un repic de campanes, el correfoc i la botifarrada popular. Seguiran set dies plens d’activitats culturals i de lleure com l’esperat Concurs d’Estelladors, la Baixada de Carretons, les Matinades, la Cursa d’Orientació Nocturna, la Caminada Popular o el Ball de la Tal·lara.

Algunes de les activitats destacades que inclou la festa de Sant Pau:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here