El corredor ha vençut amb un temps d’1:12’55. En categoria femenina la guanyadora ha estat Degitu Jebesa amb un crono d’1:22’26”

La ciutat ha celebrat aquest diumenge, la Mitja Marató de Gavà Castelldefels Gavà, una prova que, enguany, ha sumat al seva edició numero XX i en la qual s’ha acabat imposant, amb un temps d’1:12’55, David Guiamet. En segon lloc ha arribat Roger Casas amb un crono de 1:13’38”, mentre que Lahcen Harbil, ha estat tercer fent 1:13’44”.

Pel que fa a les dones la més ràpida ha estat Degitu Jebesa, amb un temps de 1:22’26” i que ja des dels 10 km ha liderat la prova en solitari. La segona en creuar la línia d’arribada ha estat Jamie Bookwalter amb un temps de 1:25’43”. La tercera posició ha estat per Nadia Solana (Corredors.cat) amb un crono de 1:29’06”.

En la modalitat de cadira de rodes el guanyador ha estat Jordi Albert Lorente amb un temps final de 1:11’57”.

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà l’Aliança està organitzada per l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Castelldefels i Zona Vip Events. La prova és Gran Premi BBVA, forma part del circuit l’Aliança i també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona que la distingeix com a Gran Premi de la Challenge de Mitges.La participació d’enguany ha estat superior als 2600 atletes entre les tres proves que s’han celebrat al llarg del matí; La mitja marató, la cursa de 10k i una cursa de 5K només per a dones que ha estat la principal novetat d’aquesta edició.

En la cursa de 10Km, s’ha fet amb la victòria Benito Ojeda (Caie) que ha creuat la línia d’arribada amb un temps final de 32’32”. Iban Mañer (Cornellà Atletic) ha estat segon amb un temps de 32’37” i el tercer ha estat Abderrazak Samaoui (Club Atletisme Vilafranca) amb un crono de 32’43”.

Pel que fa a la categoria femenina la victòria ha estat per Montse Aranda (La bolsa del Corredor – Sport), amb un temps de 40’36”. En segona posició i amb un crono de 40’51” ha creuat la línia d’arribada Maria José Gajete (Sant Boi). La tercera classificada ha estat Maria Ruiz amb 41’02”.

La prova que s’estrenava aquest any, els 5 km femení, ha estat guanyada per Inna Lebedieva (Ca La Sansi) amb un crono final de 18’21”. La segona en creuar la línia d’arribada ha estat Albada Blay (Slop.Cat Sabadell) amb un temps de 18’51”. La tercera posició ha estat per Patricia Fernanden (Amics Running Barberà) amb un temps de 20’10”.

 

Font: elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here