La colla castellera més jove del Baix Llobregat va participar a la Festa de la Primavera a Santa Coloma de Gramenet

Diumenge va ser un dia històric per als Castellers del Prat, ja que van fer la seva primera actuació fora de la ciutat. A més, van aconseguir carregar i descarregar un 4 de 6, el castell més gran que han completat fins ara, esdevenint així una colla de 6.

La colla pota blava va participar a la Festa de la Primavera del barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet, juntament amb d’altres tres colles de creació recent: els Laietans de Gramenet, que era la colla amfitriona, els Castellers de Sant Adrià i els Castellers de Montcada i Reixac.

La diada es va celebrar a la plaça del Rellotge de Santa Coloma, on els Castellers del Prat, a més del 4 de 6, van completar una torre de 5, tres pilars de 4 (dos d’ells simultanis) i van carregar un 3 de 6.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here