L’Ajuntament de Castelldefels va rebre aquest 20 de març la certificació ISO 9001 que avala el sistema de gestió de la qualitat que ha implementat a la platja del municipi i que atorga l’empresa TÜV Rheiland Espanya

El lliurament d’aquesta certificació contempla els nivells òptims de qualitat que han assolit els processos de la gestió municipal a la platja de Castelldefels pel que fa als serveis que s’ofereixen en aquesta àrea. L’acte de lliurament a la platja de Castelldefels de la certificació ISO 9001 va comptar , entre d’altres, amb la presencia de l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor de Governació i Via Pública, David Solé; Gonzalo de Castro i Enric Nebot, director general i director comercial, respectivament, de TÜV Rheinland Espanya, a més de diversos tècnics municipals que participen directament en la gestió de la platja de Castelldefels.

Durant la seva intervenció l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va ressaltar la importància de l’obtenció de la certificació ISO 9001 perquè “cada any visiten la platja de Castelldefels més d’1 milió de persones i el poder oferir-los un producte de qualitat és fonamental per a nosaltres perquè la nostra economia es nodreix de la indústria turística “. En aquest sentit Reyes va afegir  que “tenir aquesta certificació ens fa referents a nivell internacional i marca un full de ruta a seguir en el futur”. Finalment l’alcalde de Castelldefels va agraïr “la implicació dels treballadors municipals implicats en el seu compromís amb la ciutadania per aconseguir noves cotes de qualitat en el servei que oferim des de l’administració”.

Per la seva banda, el regidor de Governació i Via Pública, David Solé, va qualificar aquesta nova certificació “d’un avanç important pel que fa a la qualitat de serveis que s’està donant a tots els ciutadans de Castelldefels i també a les persones que visiten les nostres platges”. Solé va afegir que “avui es culmina un procés polític i tècnic en el qual molts tècnics municipals han treballat de manera molt intensa”.

En el seu torn, el director general de TÜV Rheinland Espanya, Gonzalo de Castro, va posar en valor la certificació ISO 9001 al·legant que “la norma que nosaltres hem auditat com a entitat externa independent té caràcter internacional i reconeix la gestió de la qualitat d’unes platges que tots gaudim”. Castro va destacar a més “la importància que una administració pública com l’Ajuntament de Castelldefels doni suport aquests processos de qualitat en els seus serveis”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here