El nou comboi, que arribarà a l’estació de Sants de Barcelona a les 06.25h, començarà a circular el dia 7 d’abril

El Vendrell (ACN).- El servei de Rodalies avançarà l’horari de sortida del primer tren del matí de la línia R2 Sud des de Sant Vicenç de Calders, al Vendrell, en dies laborables. Segons han confirmat fonts de Renfe a l’ACN, el nou comboi estarà en funcionament a partir del proper 7 d’abril. Es tracta d’un tren que sortirà a les 05.19 h de l’estació de Sant Vicenç, tindrà parada a totes les estacions de la línia de la costa del Baix Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat i arribarà a l’estació de Sants de Barcelona a les 06.25h. Aquest nou tren s’afegeix al comboi que Rodalies ja va incorporar a principis de passat mes de febrer a primera hora del matí a la R2 Sud, amb sortida a les 5.44h des de Sant Vicenç de Calders.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here