Les agències de viatge es mostren ”molt contentes i molt optimistes” perquè amb un 5% d’increment de les reserves es consolida la recuperació que va començar l’estiu del 2014

Barcelona (ACN).- Les agències de viatge estan ”molt contentes i molt optimistes” amb l’increment del 5% de les reserves per aquesta Setmana Santa, segons ha explicat Martí Serraté, president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (Acave). Serraté creu que aquest augment de reserves, extensible a l’increment del 20% de les reserves anticipades per a l’estiu, ”consoliden” el procés de recuperació que es va observar el 2014 després cinc anys ”de recessió mortals”. Serraté explica que amb el bons temps que es preveu els pròxims dies, les destinacions més sol·licitades seran les zones costeres, localitats de muntanya, Canàries, Balears, Andalusia i -en mitja distància- París, Roma i Atenes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here