L’equip femení del FC Levante Las Planas es proclama campió del seu grup de Segona Divisió i el d’handbol femení de la Lliga Catalana

El primer equip femení del F.C. Levante Las Planas ha quedat campió del grup 3 de la Segona División Nacional, per davant del F.C. Barcelona B. L’equip es va proclamar diumenge campió de lliga al guanyar al camp del Vic per 0 a 2 i arribarà a la fase d’ascens amb la moral alta.

Avui dimarts, 28 d’abril, a les 16 hores se sabrà el primer rival de la primera eliminatòria de la fase d’ascens que se celebrarà el 14 i 17 de maig. Els possibles rivals són: Oiartzun (Sant Sebastià), L’Olivera (Vigo), Real Betis, Plaça Alger (Alacant), Fermaguín (Canàries), Madrid Femení i el millor segon de tots els grups que sortirà entre el Badajoz-Olivenza i el Granadilla-Tenerife Sud.

Però aquesta no ha estat l’única bona notícia en l’àmbit de l’esport femení, ja que l’equip sènior de l’Handbol Sant Joan Despí s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana, màxima categoria catalana, i jugarà la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata femenina, la segona categoria estatal.

El club santjoanenc s’ha proclamat campió en el seu primer any a la màxima categoria catalana, un gran èxit per un equip que la temporada passada jugava a Primera Catalana, categoria de la que també va quedar campió. Dos títols consecutius com a campiones, i ara només falta veure si podran assolir també dos ascensos.

Finalment, el passat cap de setmana es va disputar a Sant Joan Despí el Campionat d’Espanya Juvenil d’Hoquei en línia. L’equip del C.H.L. Jujol local va aconseguir una magnífica tercera posició.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here