L’alcaldable del PP a Barcelona denuncia que les obres han costat set vegades més del pressupostat inicialment

Barcelona (ACN).- L’alcaldable del PP a Barcelona, Alberto Fernández, ha reclamat una auditoria tècnica i econòmica per conèixer l’estat de les obres de la L9 del metro.

Fernández ha denunciat que aquestes obres ja costen set vegades més del que inicialment s’havia previst, passant de 2.500 a 16.000 milions, i a més, ha criticat, cada any costa 300 milions d’euros de cànon a les constructores per les estacions construïdes que no donen servei.

El candidat del PP ha qualificat la situació de la L9 de “desgavell i malbaratament de recursos públics que no es pot consentir i que cal exigir transparència” i ha demanat que s’investigui “què ha passat, perquè ha passat, quant costaran de més i qui són els responsables”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here