La localitat baixllobreatina celebra Santa Oliva amb un seguit d’activitats, entre les que en destaca la 6a Fira de l’oli (artesania i productes de la terra)

Situat a 20 quilòmetres del monestir de Montserrat, Olesa és un municipi amb marcades arrels agrícoles, destacant el cultiu de l’olivera. El seu oli (extret de les olives palomera, varietat d’oliva autòctona) és, en aquest sentit, internacionalment reconegut.

En el marc de la Fira, carrers i places del Nucli Antic d’Olesa de Montserrat s’omplen d’activitats relacionades amb l’oli i la gastronomia i molts comerços i artesans olesans trauran els seus productes al carrer aquest cap de setmana del 6 i 7 de juny.

L’Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa i L’Eixida de l’Art, amb el suport de l’Ajuntament, promouen una Fira que mostra la tradició olesana de la producció de l’oli, la restauració, l’artesania i el comerç d’Olesa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here