El passat 5 de juny, als estudis de Ràdio Flaixbac, va tenir lloc el sorteig de la campanya de promoció turística FES EL SALT! del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Una aventura promocional sense precedents a la xarxa i que ha tingut com a objectiu posicionar el Baix Llobregat com a destí d’escapades.

Sota el títol “Fes el salt!”, una aplicació web ha convidat als usuaris, durant un mes, a compartir a través de facebook a qui o a què li faríen el SALT per visitar el Baix Llobregat i participar en el sorteig d’uns premis molt exclusius: una festa privada per a 10 persones a la platja, una estada romàntica en un hotel quatre estrelles o una aventura al mar a bord d’un catamarà.

Al web feselsalt.cat, centenars d’usuaris han participat amb les seves fotos i frases, que han compartit a les seves xarxes tot convidant les seves amistats a sumar-se a la iniciativa.

D’entre els participants, els guanyadors dels 3 premis han estat:

Festa privada per a 10 amics al xiringuito El Maravillas i activitat de paddle surf al Centre de Vela El Prat

Guanyadora del premi: Noe Puigdengolas

Frase de la guanyadora: Faré el salt al temps i a les hores per poder gaudir dels bons moments en família que sempre es fan curts

Una escapada romàntica a l’hotel Can Rafel

Guanyador del premi: Carlos Ruana

Frase del guanyador: Li faria el salt a la meva parella! El salt del tigre! A la platja, en un catamarà o en una taula de surf!

Una aventura al mar: Sortida en catamarà amb Magic Wave i dinar al restaurant Tropical

Guanyadora del premi: Ascensión Valero Hiruela

Frase de la guanyadora: Faré el salt a la feina, les responsabilitats i l’estrés

La campanya “Fes el salt!” reforça el nou lema de la comarca “A un salt de Barcelona”, que vol donar a conèixer la gran varietat de propostes turístiques del Baix Llobregat.

El Baix Llobregat és el parc turístic de Barcelona amb ofertes per gaudir en família, en parella o amb amics. Propostes i experiències singulars per viure una escapada inoblidable: Les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, La Cripta Gaudí de la Colònia Güell, el Parc arqueològic Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta de Llobregat, són alguns exemples. Arrodoneixen l’oferta una rica gastronomia basada amb productes km.0 del Parc Agrari del Baix Llobregat i festes i esdeveniments singulars.

Hastags de la campanya:

#feselsalt #aunsaltdebarcelona #baixllobregat #turismebaixllobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here