Més d’una vintena de detinguts en l’operació dels Mossos d’Esquadra contra els Latin Kings a l’àrea metropolitana de Barcelona. Les persones detingutes, entre d’altres localitats, a les baixllobreatines Cornellà i Sant Boi, estan acusades dels delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues, lesions i extorsions

Barcelona (ACN).- Els Mossos d’Esquadra ja han detingut una vintena de persones en l’operació policial contra els Latin Kings que duu a terme des d’aquest dimecres a primera hora del matí.

Concretament, les detencions s’han produït a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Caldes d’Estrac (Maresme), Terrassa i Badalona; i no es descarta que amb el pas de les hores aquesta xifra s’incrementi.

Als detinguts, se’ls atribueix els delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues lesions i extorsions. L’operació ha començat a dos quarts de set del matí i ha comportat també almenys una desena de registres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here