Gairabé 300 curtmetratges participen a la quarta edició del Preview que es celebrarà del 2 al 23 de juliol al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat.

 

El projecte va néixer amb la voluntat d’esdevenir punt de trobada  entre els nous professionals del sector audiovisual i diferents personatges consolidats. Un espai que cerca establir  un contacte entre els centres formatius, expositors i personalitats del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs creadors.

 

El festival és també un aparador per donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge per a amants de l’audiovisual i curiosos.

 

“Les projeccions s’organitzen al voltant d’òperes primes de realitzadors audiovisuals de les principals escoles de cinema de Catalunya

 

Preview, també compta amb la col·laboració de diferents cicles de curtmetratges que ja funcionen actualment, donant cabuda a projectes més consolidats així com amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català.

 

Nou format

 

El tret diferencial que proposem al Festival de Curtmetratges és la realització de diverses taules rodones, prèvies al passi dels curtmetratges, amb la participació dels directors i professionals vinculats al sector. De moment confirmem la presència del creador de FilminJaume Ripoll i el director, creador de Serializados i del festivalFestival Zoom Ficció InternacionalVictor Sala, l’equip de direcció de Les amigues d’Agata, Judtih Colell, Carles Brugueras de Polar Films, el productor Paco Poch, Jordi Ambròs cap de l’Àrea de documentals de Televisió de CatalunyaCristian Pacual el CEO d’ In-Edit  Festival (Barcelona’s Music Documentary & Film Festival), Carlo Padial, escriptor, guionista i realitzador audiovisual i director de ‘Mi loco Erasmus’ i Sergi Vicente, actual director de BTV, entre d’altres.

 

Durant els dies 2, 9, 16 i 23 de juliol es realitzaran 6 projeccions diàries i es convidarà als assistents a una petita presentació de les propostes a l’inici de les sessions. El cicle es dinamitzarà a l’exterior de l’Espai Cultural Cèntric, amb entrada gratuïta, oferint als aficionats i amants de l’audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar El Prat de Llobregat com a localització per a futures obres. Cèntric Gastrobar oferirà un menú gastronòmic especialment dissenyat per l’ocasió.

 

La quarta edició del Preview comptarà amb un jurat estable de reconeguda trajectòria en el món audiovisual i vinculats a la ciutat del Prat de Llobregat. El públic també podrà votar les projeccions. El festival tindrà premis i reconeixements a partir de les votacions del públic i jurat.

 

Entrada gratuïta.

Organitza:

Cèntric Gastrobar / Lambada Estudi Creatiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here