Més de 40 professionals, dones i homes del món de l’educació, la política, la cultura i les ciències socials i l’economia, participaran fins al 10 de juliol, al Citilab, a la Universitat d’estiu de les Dones, una iniciativa que arriba a la vuitena edició i que l’Ajuntament de Cornellà organitza en col·laboració amb la Universitat de Barcelona

En aquesta nova edició es podrà assistir a conferències, taules rodones i tallers des d’una perspectiva de gènere per posar de manifest l’empoderament de les dones al llarg de la història. Els cursos d’aquesta edició analitzaran àmbits tan diversos com el paper de les dones a la Bíblia, les dones artistes del segle XX o la importància de les dones a la II Guerra Mundial. També es destinarà un curs a parlar de l’economia del bé comú amb experts tant nacionals com internacionals.

De forma paral·lela als cursos es faran activitats complementàries, com ara una taula rodona, comuna a tots els cursos, sobre cooperació internacional, i durant les tardes es farà un taller de tapes creatives, un espectacle teatral i un concert líric. Els cursos de la UeD estan inclosos en el programa dels Juliols de la Universitat de Barcelona i estan acreditats amb 2 i 3 crèdits. Així mateix, aquesta formació és oberta a tothom, ja que per poder participar-hi no cal complir cal
requisit, només tenir interès i ganes d’aprendre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here